torsdag den 30. september 2010

Varme tanker med kolde taeer!

Saa er vi kommet ud at koere! Vi sidder nu i en by uden for Auckland og har set alt hvad vi vil i Northland. Vi har gaaet en masse fantastiske steder langs strande og i bjerge. Vi har ogsaa udforsket verdenen under overfladen ved Abbey Caves og Goat Island. Ved Abbey Caves fik vi, speciel Trine, overskredet nogle graenser, da vi kravlede ned af glatte sten ned i grotterne. Det var endnu meget utouristet, hvilket baade var det fantastiske og skraemmende. Fantastisk fordi, vi selv kunne udforske grotterne med lommelygte og meget vaade taeer, og skraemmende fordi, vi stod helt alene i de moerke grotter.
I dag var vi ved Goat Island Marine Reservat, hvor der er fantastisk at snorkle. Saa det maatte vi jo ogsaa proeve, paa trods af regnvejr og den lave vandtemperatur. Vi blev heldigvis pakket godt ind i vaaddragter, men det var nu lidt koldt alligevel. Vi saa en masse forskellige fisk og det var rigtig flot, selvom det ikke var saa klart som det nogle gange er. Vi sidder nu og drikker varm kakao og haaber paa at varmen kommer helt ned til vores iskolde taeer
Lige nu ved vi ikke helt hvad planen er. Vi skal om en uges tid moedes med Nina og Rasmus Hertz, saa vores planer afhaenger lidt af, hvad vi skal se sammen. Under alle omstaendigheder koere vi syd for Auckland i dag og tager paa nye eventyr!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar