fredag den 19. november 2010

Outback i regnvejr

Vi har nu vaeret tre dage i outback, og vi synes allerede vi har oplevet hvad det er. Saa inden laenge (i morgen eller i overmorgen) koerer vi mod kysten igen.
Vi har koert paa en 30 km lang "dirt road", paa grund af uendelige maengder af regn var det dog en lang glidebane af mudder.
Derefter koerte vi 200 km til en national park, der hedder Canarvon Gorge. 15 km foer vi naaede derhen var der en flod over vejen, som vi ikke kunne krydse i bilen. Efter lidt tid kom der nogle andre, som vi kunne faa et lift med. Vi gik en lille tur den dag og saa en masse kaenguruer. I forgaars gik vi sa en lang tur i kloeften i natur parken. Det var et virkeligt flot sted og for foerste gang i lang tid var der toervejr paa fastlandet. Vi fik et lift tilbage til vores bil og ville saa koere 250 km nord paa til Emerald, men vi naaede ikke laengere end 20 km, foer en ny flod over vejen oedelagde vores planer. I gaar var vi derfor indespaerret paa en lille vej ude i ingen ting af to floder. Heldigvis var vandstanden i morges sunket saa meget, saa vi kunne krydse den. Men vi naaede lige at faa fornemmelsen af outback, da vi vaagnede i morges og ikke vidste, om vi kunne krydse den. Da havde vi nemlig kun havde 5L vand tilbage og ingen mad (udover chokolade, som faktisk er udemaerket morgenmad) Nu er vi saa naaet til Emerald og har brugt dagen paa at lede efter safirer. Vi fandt noget der ligner, men har foerst fundet ud af nu, at man skulle have en tilladelse, saa vi vil ikke spoerge nogle, om det er det. De billeder, vi saa, i informationscentret ligner ikke helt det vi har fundet. Men det er i hvert fald noget flot glas!

Billederne maa I vente med, herude ved de nemlig endnu ikke, hvad en kortlaeser er!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar