søndag den 31. oktober 2010

Vores sidste dage...

.. I New Zealand.
Vi sidder i Christchurch paa et lille hyggeligt hostel, vi har tjekket ud og venter egentligt bare paa, at tiden gaar, saa vi kan komme ud til flyveren.
Vi har tjekket vejret, der er 30 grader i Cairns. Vi glaeder os til at komme i sommertoejet og svede dagen lang..
I den sidste uges tid har vi vaeret omgivet af fantastisk natur, vilde dyr og storbyliv.
Vi endte med at blaffe til Milford Sound, vi var ret spaendte paa, hvor let det ville vaere. Men paa grund af vores smukke udseende (eller held) ventede vi kun et kvarter den ene vej, og den anden vej blev vi samlet op af den aller foerste bil. Derude havde vi valgt at tage ud at sejle i fjorden og se det hele fra vandet. Vi blev hurtigt enige om, at dette nok er det flotteste sted vi endnu har vaeret.
Ellers har vi som sagt set en masse dyr. Vi har set en miniature blaa pengvin og saeler i Milford, en kaempe og ret skraemmende soeloeve paa lidt for taet hold, guloejede pengviner, der er verdens sjaeldneste, og endnu flere saeler paa sydkysten. Vores stoerste oplevels med dyr var dog at svoemme med Hector delfiner i Akaroa. Vi sejlede rundt i en lille speedbaad, for at finde delfinerne. Da vi fandt en gruppe, kom vi i vandet. Der laa vi og plaskede rundt med delfinerne i tre kvarter Det var helt vildt at vaere saa taet paa dyrene, de var utroligt nysgerrige og blev ved med at svoemme rundt mellem os. Desvaerre har vi ikke noget billedet af det, men vi fandt en plastik delfin i rigtig stoerelse. Hvis saa I forestiller jer lidt vand og lidt mere liv, saa har I naesten det rigtige billede.
Nu sidder vi som sagt i Christschurch, hvor vi de sidste dage har haft massere af tid til at slappe af og se byen. Vi har desvaerre ikke oplevet nogle efterskaelv fra jordskaelvet, men tilgengaeld var der ildebrand paa vores hostel i nat med brandmaend og det hele. Saa nu har vi vist faaet aktion nok og er klar til at komme hen til varmen.

Billederne faar i senere, for denne her computer vil ikke rigtigt det samme som os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar